Psicòleg a domicili

Coneix el nostre servei de psicóleg a domicili a Barcelona

Hem millorat el nostre servei d’atenció psicològica pensant en aquelles persones que, per circumstàncies personals o limitacions físiques, no poden acostar-se fins al nostre centre per realitzar la teràpia. ISEP Clínic ofereix els serveis del psicòleg a domicili tant per a nens, com adolescents i adults.

L’atenció psicológica a casa la realitza el nostre equip d’especialistes en psicologia clínica i psicoteràpia, i es coordina des de la direcció del centre, per oferir un tractament multidisciplinari complet.

Avantatges de la teràpia a domicili:

Atenció personalitzada

La psicoteràpia a domicili ajuda a comprendre millor la realitat del pacient i a adaptar la teràpia a les seves circumstancies personals.

Millor clima terapéutic

El clima terapèutic és més natural donat que, en alguns casos, la consulta és una font d’estrès al realitzar-se en un entorn estrany pel pacient.

w

Comunicació més fluida

La verbalització emocional en molts casos es facilita gràcies a que la persona se sent més còmode i flueix la conversa amb més naturalitat.

~

Màxima privacitat

No hi ha temps d’espera i ofereix la màxima discreció. Permet accedir a terapia sense desplaçar-se.

ISEP Clínic Barcelona també disposa de Terapia online

 

Qualsevol problema té solució

A vegades, per situacions o circumstàncies de la vida, necessites ajuda professional.

93.430.88.99

 

ISEP Clínic Barcelona està al teu costat des de fa 30 anys i compta amb un complert equip professional que treballa conjuntament per millorar el teu benestar. 

L’atenció multidisciplinar ens donarà una completa visió del teu cas per dissenyar l’estrategia de recuperació més adient. Per nosaltres ets únic.

ISEP CLINIC BARCELONA| C/ Berlín, 9. Baixos 08014, Barcelona | Telèfon: 93.430.88.99

Els núvols sempre acaben marxant i surt el sol