Atenció precoç

La millor Atenció Precoç a Barcelona

Molts nens presenten un seguit de necessitats especials, ja sigui per algun tipus de lesió, malaltia o fins i tot per raons que desconeixem. Des de la nostra Àrea d’Atenció Precoç duem a terme un conjunt d’accions destinades a respondre i atendre aquestes necessitats. El nostre objectiu és que tots els nens que presentin trastorns o que tinguin riscos de patir-ne rebin l’atenció i estimulació adequada per potenciar al màxim el seu desenvolupament, tenint en compte les seves famílies i entorn.

Els nostres programes estan dissenyats per a desenvolupar les capacitats dels nens des del moment en què neixen, oferint atenció a aquells nens que presenten problemes en el seu desenvolupament, considerant no només el dèficit sinó també els aspectes personals i familiars.

Els nostres especialistes en atenció precoç realitzen activitats amb infants de 0 a 6 anys amb necessitats especials, tenint molt en compte els següents aspectes:

Els pares són part activa del procés

Treballem conjuntament amb les famílies perquè els pares aprenguin a potenciar les capacitats del seu fill i també puguin expressar les seves pròpies necessitats i dubtes.

Atenció multidisciplinar

Facilitem sessions d’estimulació cognitiva, fisioteràpia i de llenguatge amb professionals d’aquests àmbits.

A ISEP Clínic atenem nens que presenten alteracions o aquells que es troben en risc biològic o social per tal d’evitar problemes futurs.

Els problemes més freqüents són:

Z

Problemes perceptius

Z

Prematurs

Z

Nens de baix pes en néixer

Z

Discapacitat intel·lectual

Z

Problemes psicomotrius

Z

Hiperactivitat

Qualsevol problema té solució

A vegades, per situacions o circumstàncies de la vida, necessites ajuda professional.

93.430.88.99

 

ISEP Clínic Barcelona està al teu costat des de fa 30 anys i compta amb un complert equip professional que treballa conjuntament per millorar el teu benestar. 

L’atenció multidisciplinar ens donarà una completa visió del teu cas per dissenyar l’estrategia de recuperació més adient. Per nosaltres ets únic.

ISEP CLINIC BARCELONA| C/ Berlín, 9. Baixos 08014, Barcelona | Telèfon: 93.430.88.99

Els núvols sempre acaben marxant i surt el sol